Solceller

Solceller er en god investering – både til private, erhverv og industri. Foruden at støtte den grønne omstilling og forbedring af klima og miljø, kan der også opnås besparelser på el-regningen.

Hybrid solcelleanlæg med batteri

Hvis du vælger et solcelleanlæg med batteri, kan du gemme den strøm, der bliver produceret i dagtimerne til senere brug. Når batteriet er ladet op, sendes den overskydende strøm til el-nettet.

Fordele ved hybrid solcelleanlæg:

  • Din økonomi bliver væsentlig bedre, end hvis du vælger et almindeligt solcelleanlæg, hvor du ikke oplagrer til senere brug
  • Du bliver stort set selvforsynende med strøm
  • Du slipper for forvirrende tilskudsordninger

Hvorfor vælge et hybrid solcelleanlæg?

Et hybrid solcelleanlæg oplagrer den strøm du ikke bruger i løbet af dagen, og sender overskydende strøm videre til el-nettet.

Når solpanelerne genererer strøm, vil et hybrid solcelleanlæg prioritere strømmen på følgende vis:

  • Som det første bliver husets eget forbrug dækket
  • Derefter bliver batteriet/batterierne ladet op
  • Når batteriet er ladet op, sælges overskydende strøm til el-nettet

Om aftenen/natten dækker batteriet husstandens eget forbrug. Er der behov for mere strøm end batteriet indeholder, hentes strømmen automatisk fra el-nettet.

Solceller til erhverv

Det kan være en stor beslutning at tage springet fra konventionel energi til vedvarende – men oftest er det en rigtig klog beslutning! Her vil solenergi, for rigtig mange virksomheder, være et oplagt valg, da solcellepanelerne kan installeres, både i nybyggeri, samt på allerede eksisterende bygninger. Derudover har de fleste industri- og erhvervsbygninger et stort tag-areal, hvilket er perfekt for solceller.

Tag-arealet, er for mange, en rigtig stor uudnyttet ressource, hvilket er syndt, da der er et enormt stort potentiale i brugen af solceller. Solen skinner nemlig omkring 1700-1800 timer om året, hvilket betyder at rigtig mange virksomheder har stor mulighed for at kunne melde sig ind i den grønne omstilling.

Skift af Inverter

Hos Sinus Installation tilbyder vi professionel og effektiv udskiftning af invertere. Vores certificerede teknikere sikrer, at installationen udføres korrekt og hurtigt, så du kan få dit system op at køre igen uden unødvendige forsinkelser.

Rådgivning og Support

Vi tilbyder ekspert rådgivning om valg af den rigtige inverter til dine specifikke behov. Vores team hjælper dig med at forstå de forskellige muligheder og vælge den bedste løsning for at maksimere din energiproduktion.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbejder med førende producenter af invertere for at sikre, at du får produkter af højeste kvalitet. Vores udvalg inkluderer de nyeste og mest pålidelige modeller på markedet.

Kontakt Os

Er du klar til at forbedre dit solcelleanlægs ydeevne med en ny inverter? Kontakt os i dag på 70230818 for en gratis og uforpligtende rådgivning. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit behov.