Når du har brug for en elektriker

Sinus Installation A/S giver dig kvalitet og sammenhæng i arbejdspladsens elinstallationer, lige fra bygninger og kontorer til produktionsudstyr.

Vores elektrikere løser elinstallation inden for alle erhverv i og omkring Silkeborg i Midtjylland. Vi udfører installationsopgaver hos såvel institutioner, i kontorer, industrien og landbrugsbygninger, samt laver store avancerede entrepriseopgaver.

Vi tror på service og kvalitet frem for hurtige og nemme løsninger. Vores erfaring viser os, at den holdning betaler sig i længden.

Derfor sætter vores elektrikere sig altid grundigt ind i opgaven for på den måde at sikre den bedste og mest bæredygtige løsning for dig.

Det gælder lige fra de helt enkle elinstallationsopgaver og løsning af akutte hverdagsopgaver, til komplicerede tekniske løsninger og planlagt installation af avancerede anlæg, der kræver projektering og dokumentation.

Private hjem

El-installation

Sinus Installation er et sikkert valg til alle el-opgaver i private hjem lige fra mindre el-reparationer og akut assistance til renovering af gamle installationer og planlægning, samt installation af smarte, automatiserede løsninger i de mest eksklusive nybyggerier.

Vi tager alle opgaver lige seriøst og vores medarbejdere har den erfaring og faglige ekspertise, der skal til for at løse opgaverne både sikkert og holdbart.

Nybygning

Vi klarer alle slags el-installationer og el-montage i dit nybyggeri og giver dig gerne råd og vejledning til de optimale valg.

Der er god fornuft og økonomi i at tænke installationerne grundigt igennem inden det nye hus bygges. Det gælder om at minimere energiforbruget og opnå en høj grad af fleksibilitet, komfort (bygningsautomation) og sikring af hjemmet.

Renovering

Vi kan give dig sikkerhed og optimal brugervenlighed i el-installationerne ved alle former for renovering og ombygning.

Det er vores anbefaling, at der bliver set seriøst på mulige energibesparelser i forbindelse med renovering og ombygning. Der kan være rigtig store besparelser at hente ved en beskeden indsats.

Du kan høre mere om mulighederne hos en el-reparatør eller el-installatør i Sinus Installation.

Bygningsautomation

Stadig flere private boliger bliver udstyret med bygningsautomation i større eller mindre grad. Det handler om komfort, sikkerhed og energibesparelser.

  • Sluk lyset, når der ikke er nogen i rummet
  • Dæmp lyset, når der er sollys nok
  • Start ventilation, når CO2 niveauet bliver for højt
  • Sluk for varmen, hvis vinduer åbnes
  • Se om samtlige døre og vinduer er lukket, når bygningen forlades

Vi rådgiver dig gerne om de bedste løsninger og er ikke bundet op på en bestemt leverandør. Vi har gode erfaringer med at installere både LAN, KNX og andet bygningsautomatik, samt udskiftning af SmartHouse og IHC.

Bygningsautomation giver dig også mulighed for at styre lys, varme og ventilation via smartphone.

Kontakt os på 70230818