Om Sinus

Din el-installatør i stort og småt

Sinus Installation er en moderne el-installatør, der klarer alle typer opgaver for private og erhvervslivet i Silkeborg og hele det midtjyske område.

Hos Sinus Installation, er en aftale en aftale. Alle vores kunder får samme gode behandling, uanset opgavens størrelse. Det gælder både i den private bolig, i kontorbyggeri, institutioner og hos industrikunder.  Vi har specialister i alt fra tavle bygning, opbygning af serverrum, UPS-anlæg, EDB-netværk samt maskin- og bygningsautomation.


Historie


Sinus Automation A/S

Ingeniørvirksomheden Sinus Automation A/S blev oprettet i 1997 af Michael Langvad, Klavs Vestergaard og Børge Pedersen med en vision om at udføre automations løsninger til bryggerier i hele verden.


Sinus Installation A/S

El-installations virksomheden blev oprettet i 2001, som et datterselskab af Sinus Automation A/S, da man syntes at kvaliteten af det el-arbejde, der blev indkøbt lokalt til opsætning af hardware hos kunderne, var af meget svingende karakter.


Kurt Flugt A/S

Da arbejdet i Sinus Installation var meget projektorienteret, til købes el-installatøren Kurt Flugt A/S i 2001 for at udjævne opholdet mellem projekterne med el-arbejde i Silkeborg.


Dalsgaard Pedersen A/S

Projekterne fyldte efterfølgende stadig en stor del af omsætningen for Sinus Installation, hvorfor el-installatøren Dalsgaard Pedersen A/S i 2003 blev til købt.


Kjellerup El A/S

Hos Sinus Installation havde vi ligeledes i nogen tid samarbejdet med el-installatøren Kjellerup El A/S om industriopgaver, så da ejeren Jan Sørensen ønskede at stoppe, til købte vi Kjellerup El A/S i 2007.


Sinus Installation A/S

Sinus Automation A/S og Sinus Installation A/S voksede efterhånden fra hinanden i hver sin retning, så i 2013 blev Sinus Installation A/S købt ud af Sinus Automation A/S af Børge Pedersen og er i dag en selvstændig virksomhed.


Sinus Installation A/S, Viby J

Sinus Installation A/S oprettede en Århus afdeling i januar 2014 og flyttede i august 2015 på Rudolfgårdsvej 1A i 8260 Viby J


Egon Frandsen A/S

Hos Sinus Installation havde vi ligeledes i nogen tid samarbejdet med el-installatøren Egon Frandsen A/S om opgaver i Silkeborg, så da ejeren Jens Bjørn Frandsen ønskede at stoppe, til købte vi Egon Frandsen A/S i 2015.