Din el-installatør i stort og småt

Sinus Installation er en moderne el-installatør, der klarer alle typer opgaver for såvel private som for erhvervslivet i Silkeborg og hele det midtjyske område.

Hos Sinus Installation er en aftale en aftale. Alle vores kunder får samme gode behandling, uanset opgavens størrelse. Det gælder både i den private bolig, i kontorbyggerier, institutioner og hos vores industrikunder.

Vi har specialister i alt fra tavlebygning, opbygning af serverrum, UPS-anlæg, EDB-netværk samt maskin- og bygningsautomation.

Historie

Sinus Automation A/S

Ingeniørvirksomheden Sinus Automation A/S blev oprettet i 1997 af Michael Langvad, Klavs Vestergaard og Børge Pedersen med en vision om at udføre automationsløsninger til bryggerier i hele verden.

Sinus Installation A/S

Det var et ønske om selv at kunne udføre det nødvendige elarbejde til blandt andet opsætning af hardware hos kunderne, der i 2001 medførte at Sinus Automation oprettede datterselskabet Sinus Installation.

Kurt Flugt A/S

Da arbejdet i Sinus Installation var meget projektorienteret, tilkøbes elinstallatøren Kurt Flugt A/S i 2001 for at udjævne opholdet mellem projekterne med elarbejde i Silkeborg.

Dalsgaard Pedersen A/S

Projekterne fyldte efterfølgende stadig en stor del af omsætningen for Sinus Installation, hvorfor elinstallatøren Dalsgaard Pedersen A/S blev købt til i 2003.

Kjellerup El A/S

Hos Sinus Installation havde vi ligeledes i nogen tid samarbejdet med elinstallatøren Kjellerup El A/S om industriopgaver, så da ejeren Jan Sørensen i 2007 ønskede at stoppe, var det naturligt at tilkøbe Kjellerup El A/S.

Sinus Installation A/S

Sinus Automation A/S og Sinus Installation A/S voksede efterhånden i hver sin retning, så i 2013 købte Børge Pedersen Sinus Installation A/S ud af Sinus Automation A/S, og siden har den været en selvstændig virksomhed.

Egon Frandsen A/S

Hos Sinus Installation havde vi ligeledes i nogen tid samarbejdet med elinstallatøren Egon Frandsen A/S om opgaver i Silkeborg, så da ejeren Jens Bjørn Frandsen ønskede at stoppe, tilkøbte vi Egon Frandsen A/S i 2015.