Sinus A/S installerer Spertos ladestandere i Midtjylland

Når private elbilejere, virksomheder, boligforeninger eller kommuner i det midtjyske vælger at få sat ladestandere op fra Sperto, kan Sinus A/S bistå med priser på og udførelse af installationen. Det kan være som en samlet pakke inklusiv ladestandere.

Antallet af el- og hybridbiler på de danske veje stiger eksplosivt, og hos Sperto – Danmarks åbne ladenet – oplever man en fordobling i efterspørgslen på ladestandere fra år til år. Den udvikling mærker vi også hos Sinus, hvor vi som den udførende installatør er Spertos samarbejdspartner, som både udregner priser og giver et samlet tilbud til kunden på standere inkl. installation.

Sperto har vist sig at være den billigste løsning, når det gælder opladning af elbiler i det offentlige rum. Derfor vælger mange virksomheder, boligforeninger og kommuner at stille en eller flere ladestandere på deres parkeringsplads til brug for medarbejdere, kunder, gæster mv.

Sådan udregner vi prisen for kunden

Når vi hos Sinus skal beregne og sammensætte det rette tilbud til en kunde, er det vigtigt at få klarlagt, hvilke muligheder der er med udgangspunkt i den eksisterende elinstallation hos kunden samt hvorvidt forsyningsomfanget skal udvides.

Hos Sperto er man meget tilfreds med samarbejdet med Sinus, som anerkendes for håndværksmæssig kvalitet og fokus på at finde besparelser for kunden.

”Det handler jo om at finde den løsning, der både er den teknisk bedste og samtidig undgå at sprænge budgetterne for vores kunder, når vi afgiver tilbud. Der kan være mange løsninger i spil, og her sætter vi stor pris på Sinus’ gode kundeorienterede løsninger,” siger Andreas Jørgensen, Sperto.

Få tilbud på installation af ladestander på parkeringspladsen

På grund af den store stigning i efterspørgslen på ladestandere, kan der være helt op til et halvt års leveringstid i branchen. Sperto har dog gode aftaler med sine leverandører og lagerfører de fleste modeller til levering fra den ene uge til den næste.

Kontakt Sinus Installation A/S og få et tilbud på en ladestander fra Sperto inkl. komplet installation.