JN Data - opbygning af datacenter

JN data er et dansk it-drift og teknikcenter med hovedkontor i Silkeborg og kompetencecentre i Roskilde og København. JN data arbejder med at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for Jyske Bank, Nykredit, BEC, SDC og Bankdata og hovedopgaven er at sikre deres partnere en stabil, sikker og effektiv it-drift.

JN Data byggede i 2010 et helt nyt datacenter med mange serverrack, hvor der blev opført 3 nye maskinstuer med alt hvad dette indebar af el – og netværks installationer. Det blev bygget som redundans center til deres dengang eneste center.

Sinus Installation sørgede for, at hele el installationen blev udført korrekt, teknisk tidssvarende og tildeles efterfølgende al vedligeholdelse og service af kabler og netværk.

Der blev trukket mange både kobber og fiber forbindelser mellem det aktive udstyr som det i dag huser. Hele installationen er trukket og oplagt på pæn og overskuelig måde, fået individuelt opmærkningsnummer, så pågældende montør, altid kan finde frem til rette dokumentation.