Netværk

IT-netværk er sådan noget, der bare skal fungere.

Alle virksomheder og institutioner er mere eller mindre afhængige af et velkørende IT-netværk, hvad enten der er tale om skoler, industrivirksomheder eller IT-centraler. Derfor skal det være både driftssikkert og overskueligt.

Det er vi eksperter i hos Sinus Installation, hvor vi sammen med jer finder frem til en løsning, som dækker jeres behov, optimerer jeres oppe-tid, og tager højde for fremtiden.

Vi installerer både trådløse løsninger, IT-netværk, kobbernetværk op til 10 GB og fibernetværk op til 16 GB. Efter opsætning udfører vi tests og dokumentation og sikrer, at alle jeres krav til netværket er opfyldt.

Vi har stor erfaring i at udtænke den rette dublering af netværk og forsyninger, så der opnås optimal driftssikkerhed.

Netværk kobber


Vi tilbyder løsninger inden for kobber netværk, til både små og store opgaver, hvor vi definerer løsningen, efter det konkrete behov. Eksempelvis kan vi levere markedets hurtigste og bedste standard, Cat 7.

Ved større opgaver, bruger vi typisk præterminerede løsninger, hvor vi måler op og vores leverandør producerer, i den ønskede længde. Dette er en hurtig og sikker løsning.

Ved mindre løsninger, tilretter vi selv længden og konnekterer på stedet.

Fiber netværk


Fiberkabler skal behandles med omhu, lige fra bøjningsgrad til renhed. Det er blandt andet vigtigt, at de aldrig får en bøjning, der er skarpere end overfladen på en basketball.

Hos Sinus Installation har vi kvaliteten i højsædet, vi har taget alle relevante kurser og har både udstyr og erfaring til selv at foretage samlinger (fusionssplisning) med et tab på under 0,1 dB.

Vi foretager fejlfinding på nye og eksisterende fibernetværk – både OM2, OM3, OM4, OS1 og OS2 – og laver al dokumentation, samt tests efter gældende standarder. Vi udfører også OTDR test, efter ønske.

Ligeledes rådgiver vi dig om fiber installationer, til den rigtige kvalitet, ud fra pris og behov.

Opbygning af serverrack


Vi har stor viden og erfaring inden for opsætning af serverrack og krydsfelter, samt rådgivning omkring effektiv nedkøling. Vores løsninger sikrer kvalitet, driftssikkerhed, struktur og et bedre visuelt indtryk blandt andet ved hjælp af gode kabelguider.

Der udvikles meget varme i serverrummet og effektiv nedkøling er både vigtig for maskinerne og økonomien. Vi indretter løsninger såsom kuber, hvor varmen samles i varmegange. Det giver en effektiv nedkøling og samtidig giver det gode besparelser, når nedkølingen kan koncentreres til varmegangene.

Opbygning af UPS-anlæg


UPS-anlæg sikrer effektivt imod maskin- og produktionsstop og ødelagt materiel ved strømsvigt. Vi opbygger UPS-anlæg til virksomheder og industrier i alle størrelser.

Vi kan eksempelvis levere små rack-monterede UPS-anlæg, der sørger for kontrolleret nedlukning af computere i et kontormiljø. Ligeledes kan vi opbygge store centrale anlæg på op til en Megawatt, der kan overtage hele forsyningen på f.eks. hospitaler og industrivirksomheder, indtil dieselgeneratoren går i gang.

Certificering af Netværk med 25 års garanti

25 års garanti på netværksinstallationer


Sinus er Guldsamarbejdspartner med TE Connectivity, der er førende producent på netværkskabler.

Vi tilbyder en certificering af jeres netværk med tilhørende 25 års garanti på både kobber og fiber og garantien er skruet sammen, så Sinus og TE Connectivity er fælles om at holde dig skadesfri.

Samarbejdet er også din sikkerhed for, at løsningerne er fremtidssikre, både når det gælder udvidelse og vedligeholdelse af kabelnetværket.

Torben K. Hansen, TE Connectivity Denmark A/S

Reference netværk

Sinus Installation er en af TE/AMP Netconnect´s tætte partnere indenfor design, installation og servicering af AMP Netconnect kablings-systemer. (Netconnect Design & Installation Contractor).m ND&I kan Sinus Installation tilbyde sine kunder

en unik 25 års komponent og applikations garanti på alle AMP Netconnect kobber og fiber kablingssystemer.

TE/AMP Netconnect udsteder 25 års system og ydelsesgaranti på installationer udført af en autoriseret ND&I. Denne garanti gives direkte til slutbrugeren fra TE/AMP Netconnect. I et marked med kontinuerlige forandringer er dette et vigtigt element. TE/AMP Netconnect´s ND&I´s har gennemgået en uddannelse i produkter, standarder, teori og test som er seks gange større end hvad der er normalt indenfor kablingsindustrien. Valget af kvalitet beror ikke kun på produkterne, men også på valget af installatør.

Dvs. Sinus Installation er uddannet i og har den kompetente viden og erfaring med installationer i kobber PDS og alle typer fiber installationer. Derudover er Sinus Installation fuldt opdateret med hensyn til de gældende og fremtidige standarder med fokus på DS/EN 50173 og ISO/IEC 11801 som regulerer installations/test kravene til kablingssystemer. Sinus Installation har installeret datacentre med TE/AMP Netconnect præterminerede fiber og kobbersystemer og er medlem i den exklusive Danske DATACENTER CERTIFIED INSTALLER klub.

TE/AMP Netconnect har arbejdet sammen

med Sinus Installation i mere end 15 år og kan tilkendegive en meget stor tillid til kvaliteten af de udførte installationer, store som små, vi har lavet gennem årene.

AMP Netconnect – som er en division i TE Connectivity, verdens førende
producent af elektronik komponenter – og leverandør af totale kablingsystemer til netværk både lokalt og globalt.

På vegne af TE Connectivity Denmark A/S

Torben K. Hansen
Sales Manager
Enterprise Networks
Northern Europe
+45 43 48 04 81 tel
+45 43 48 04 79 fax
+45 40 10 17 55 mobile