El-installation

Sinus Installation er et sikkert valg til alle el-opgaver i private hjem lige fra mindre el-reparationer og akut assistance til renovering af gamle installationer og planlægning, samt installation af smarte, automatiserede løsninger i de mest eksklusive nybyggerier.

Vi tager alle opgaver lige seriøst og vores medarbejdere har den erfaring og faglige ekspertise, der skal til for at løse opgaverne både sikkert og holdbart.

Nybygning


Vi klarer alle slags el-installationer og el-montage i dit nybyggeri og giver dig gerne råd og vejledning til de optimale valg.

Der er god fornuft og økonomi i at tænke installationerne grundigt igennem inden det nye hus bygges. Det gælder om at minimere energiforbruget og opnå en høj grad af fleksibilitet, komfort (bygningsautomation) og sikring af hjemmet.

Renovering


Vi kan give dig sikkerhed og optimal brugervenlighed i el-installationerne ved alle former for renovering og ombygning.

Det er vores anbefaling, at der bliver set seriøst på mulige energibesparelser i forbindelse med renovering og ombygning. Der kan være rigtig store besparelser at hente ved en beskeden indsats.

Du kan høre mere om mulighederne hos en el-reparatør eller el-installatør i Sinus Installation.

Bygningsautomation


Stadig flere private boliger bliver udstyret med bygningsautomation i større eller mindre grad. Det handler om komfort, sikkerhed og energibesparelser.

  • Sluk lyset, når der ikke er nogen i rummet
  • Dæmp lyset, når der er sollys nok
  • Start ventilation, når CO2 niveauet bliver for højt
  • Sluk for varmen, hvis vinduer åbnes
  • Se om samtlige døre og vinduer er lukket, når bygningen forlades

Vi rådgiver dig gerne om de bedste løsninger og er ikke bundet op på en bestemt leverandør. Vi har gode erfaringer med at installere både LAN, KNX, IHC og SmartHouse.

Bygningsautomation giver dig også mulighed for at styre lys, varme og ventilation via smartphone.